Cursurile pentru părinți


Pentru fiecare copil, contează modul în care este crescut de părinții săi. Fiecare ne naștem cu personalități și caracteristici unice, dar modul în care gândim si ne comportăm este influențat și de modul în care suntem crescuți. Părinții joacă un rol important în toate aspectele ce țin de dezvoltarea copilului și parenting-ul are un impact major asupra șanselor copilului de a-și atinge potențialul sau maxim de dezvoltare. Dezvoltarea copilului depinde de calitatea relației dintre părinte și copil, iar capacitațile parentale prezic în mare măsură dezvoltarea socială, emoțională și cognitivă a copilului.

Cursurile pentru părinți te va ajuta să dobândești cunoștiințele și resursele necesare pentru a-ți crește copiii astfel încât să asigure dezvoltarea lor la potențial maxim.

Deoarece nu există o rețetă universală pentru cum să crești un copil, participarea la cursul online trebuie privită ca un lucru realizat din dorința de îmbunătățire și dezvoltare a competențelor parentale. Cu cât părintii știu mai multe, cu atât pot acționa mai eficient și pot rezolva cu succes problemele de familie cu copiii.